Elev fra Matas i Nordborg runder af med at sætte spot på Australian Bodycare

14. april 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Dicte Ebbesen er ved at afslutte sin uddannelse hos Matas i Nordborg og i den forbindelse holder hun fagprøve i uge 17, hvor hun har valgt at sætte fokus på det danske brand Australian Bodycare.

Dicte Ebbesen fortæller i en pressemeddelelse, at hun har valgte netop dette brand, fordi Matas har rigtig mange positive tilbagemeldinger på serien. Australian Bodycare har rigtig mange serier, som alle har det til fælles, at de er problemløser, det vil sige, at de bruges til hudproblemer, hovedbundsudfordringer, intimpleje, fodpleje, barbering, samt teenagers hud mm.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ugens løb kan man kigge ind til DicteEbbesen og hendes kollegaer i Matas i Nordborg og få gode råd. Man kan også booke en tid til personlig rådgivning på sin ClubMatas-side.

Torsdag den 28. april klokken 18:30-20:30 får butikken besøg af Ann Kristiansen Australian Bodycare. Hun vil præsentere produkterne og give masser af gode råd.

Billetter til arrangementet kan købes hos Matas i Nordborg.

Dicte Ebbesen håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og høre om brandet, deltage i konkurrencerne samt benytte sig af aktiviteterne som foregår i ugens løb. Især håber hun på stor opbakning til hendes aften-arrangement, så inviter naboen, veninden, din mor eller datter – alle er velkommen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...