Elever fra Det Blå Gymnasium fik eksamensfagene serveret

20. maj 2016 Uddannelse

Torsdag tæt på midnat blev sløret løftet for, hvilke fag de forskellige linier på Det Blå Gymnasium skal til mundtlig eksamen i – og som optakt til afsløringen blev der festet lystigt.

Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.

Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle fik uden tvivl lyst til at feste videre, da de hørte, de skal til eksamen i deres yndlingsfag – og andre fik sat et voldsomt punktum for det festlige.

Der blev trukket ni fag op fra posen – og de skal så spredes ud på de forskellige linier.

Det første fag hedder: Det internationale område. Herefter fulgte psykologi, afsætning, virksomhedsøkonomi, dansk, international økonomi, engelsk, samtidshistorie og erhvervsret.

Inden aftenens fest begyndte sagde flere af eleverne, at bare det ikke blev erhvervsret, så put med resten. Men det gjorde det.

Artiklen fortsætter under annoncen

For lærerne var det også en spændende aften. De fik at vide, om deres klasse skulle op i det fag, som de underviser i – og hvis ikke, så kan de glæde sig til enten feriedage eller en tur rundt i landet som censorer.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...