Elever fra Det Blå Gymnasium fik eksamensfagene serveret

20. maj 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag tæt på midnat blev sløret løftet for, hvilke fag de forskellige linier på Det Blå Gymnasium skal til mundtlig eksamen i – og som optakt til afsløringen blev der festet lystigt.

Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.

Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle fik uden tvivl lyst til at feste videre, da de hørte, de skal til eksamen i deres yndlingsfag – og andre fik sat et voldsomt punktum for det festlige.

Der blev trukket ni fag op fra posen – og de skal så spredes ud på de forskellige linier.

Det første fag hedder: Det internationale område. Herefter fulgte psykologi, afsætning, virksomhedsøkonomi, dansk, international økonomi, engelsk, samtidshistorie og erhvervsret.

Inden aftenens fest begyndte sagde flere af eleverne, at bare det ikke blev erhvervsret, så put med resten. Men det gjorde det.

Artiklen fortsætter under annoncen

For lærerne var det også en spændende aften. De fik at vide, om deres klasse skulle op i det fag, som de underviser i – og hvis ikke, så kan de glæde sig til enten feriedage eller en tur rundt i landet som censorer.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...