Elever fra Det Blå Gymnasium fik eksamensfagene serveret

20. maj 2016 Uddannelse

Torsdag tæt på midnat blev sløret løftet for, hvilke fag de forskellige linier på Det Blå Gymnasium skal til mundtlig eksamen i – og som optakt til afsløringen blev der festet lystigt.

jpg” alt=”Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.” width=”300″ height=”227″ /> Nogle elever jubler over udtrækningen af det helt rigtige fag.

Nogle fik uden tvivl lyst til at feste videre, da de hørte, de skal til eksamen i deres yndlingsfag – og andre fik sat et voldsomt punktum for det festlige.

Der blev trukket ni fag op fra posen – og de skal så spredes ud på de forskellige linier.

Det første fag hedder: Det internationale område. Herefter fulgte psykologi, afsætning, virksomhedsøkonomi, dansk, international økonomi, engelsk, samtidshistorie og erhvervsret.

Inden aftenens fest begyndte sagde flere af eleverne, at bare det ikke blev erhvervsret, så put med resten. Men det gjorde det.

For lærerne var det også en spændende aften. De fik at vide, om deres klasse skulle op i det fag, som de underviser i – og hvis ikke, så kan de glæde sig til enten feriedage eller en tur rundt i landet som censorer.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk