Elever fra Det Blå Gymnasium fik wildcard til finalen i Virksomhedsspillet

1. april 2017 Uddannelse

JJ Technology A/S, som består af Freja Paulsen, Julie Busk Jessen, Laura Randbøll Have og Emilie Warnecke fra 2g A/B på Det Blå Gymnasium skal på et wildcard deltage i finalen i Virksomhedsspillet.

På finaledagen skal pigerne konkurrere mod de øvrige regionsvindere, hvor de skal spille en sværere udgave af Virksomhedspillet, som handler om at være bedst til at starte og drive en fiktiv virksomhed over en periode. Kun 8 hold ud af mere end 700 deltagende elever er gået videre til finalen i København, så konkurrencen bliver hård.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigerne skal desuden fremlægge og præsentere deres strategi for en jury på to dommere, som de har fulgt hele vejen, og som forhåbentlig gør dem til vindere af finalen.

Siden januar har alle elever med virksomhedsøkonomi på niveau A i 1., 2.- og 3. g deltaget i Virksomhedsspillet, og der har været hård konkurrence om at indtage førstepladsen, som regionens bedste virksomhed.

”Det har været en fornøjelse at se eleverne gå op i konkurrencen med liv og sjæl, drengene har virkelig satset stort for at kunne slå pigerne på målstregen, det lykkedes dog ikke. Det en rigtig god oplevelse for eleverne at arbejde med økonomi på en anden måde, og det giver samtidig en bedre forståelse for faget Virksomhedsøkonomi”, siger underviser Jens Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finaledagen er tirsdag den 4. april hos Dansk Industri i København.

Vinderne bliver kåret om eftermiddagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Skolebestyrelse: Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...