Elever fra EUD og EUX gav lærerne vand

9. juni 2017 Uddannelse

Elever fra EUD og EUX på BC Syd havde fredag formiddag en fornøjelig stund, hvor deres opgave var at kaste vandballoner efter tre af deres lærere – og for at gøre det lettere for ungdommen, så var lærerne bundet sammen med husholdningsfilm.

Lærerne kom hurtigt fri og fik selv skudt en masse vandballoner efter eleverne – og selv uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen både gav og navnlig fik.

Uddannelser til virkeligheden

Eleverne på EUD er på BC Syd i et år og kan derefter komme i lære i en butik eller andre former for handel. Og efter sammenlagt tre år er de færdiguddannede.

Artiklen fortsætter under annoncen

“EUX’en betyder to år på skolen og så kan eleverne gå i lære indenfor handel eller kontor. De kan også tage på Erhvervsakademiet eller finde en anden videregående uddannelse”, siger Lars Boes Jørgensen til SønderborgNYT. Niveauet på EUX åbner dørene til de videregående uddannelser.

Både EUD- og EUX-eleverne er eftertragtede i erhvervslivet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...