Elever fra Nordborg Slots Efterskole vandt DM i Entreprenørskab

17. april 2019 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Der var fyldt med innovative ideer og niveauet var tårnhøjt, da der tirsdag den 9. april blev afholdt Danmarksmesterskab i Entreprenørskab for grundskoleelever på Koldingshus.

23 hold fra skoler i hele landet havde kvalificeret sig til Danmarksmesterskabet og det blev elevholdet bag ”Solstick” fra Nordborg Efterskole, der løb med 1. pladsen og titlen som Danmarksmestre i Entreprenørskab.

Vinderne blev gruppen med ideen om en UV-indikator, der kan bedømme, hvornår der er behov for et nyt lag solcreme, og dermed undgå at blive solskoldet eller få hudkræft, skriver Fonden for Entreprenørskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er helt vildt. Det havde vi slet ikke turde håbe på. Det er fantastisk. Og svært at sætte ord på. Vi er superglade og stolte over, at vi har opnået det her”, lød det fra elevholdet bag ”Solstick”, som godt kunne tænke sig at arbejde videre med ideen.

Elevholdet bag ”Solstick” vandt 10.000 kr. til klassekassen.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...