Elever på EUX Business har lavet legetøj af genbrugstøj

13. september 2018 Uddannelse

Victoria, Diana og Barbara fra EUX Business har torsdag været forbi Frivillighedshuset i Sønderborg for at overrække fire prototyper af deres hjemmelavede legetøj.

Business College Syds elever på EUX Business har i faget innovation fået en opgave, hvor de skulle omdanne noget genbrugstøj til et produkt, der kunne give ny værdi for andre.

Til slut skulle de finde en modtager til deres produkt.

En typisk opgave i faget innovation, hvor eleverne skal være innovative, tænke nyt og samtidig tage hensyn til miljøet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De innovative elever – Victoria, Diana og Barbara – har idégenereret og produktudviklet, og det mundede ud i legetøj, som de selv har produceret ud af det medbragte genbrugstøj. Modtagerne af legetøjet er børn i familier med få ressourcer.

”Vi er alle kreative sjæle, så vi gik i ”kreaboksen” og fandt frem til at udvikle noget legetøj, der skulle være sødt og blødt, og som kan krammes af både piger og drenge”,siger Barbara i en pressemeddelelse og forsætter:

”Jeg er selv frivillig, og derfor var det naturligt at finde ud af, om Frivillighedshuset i Sønderborg kunne bruge vores legetøj”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et rigtig godt initiativ, og jeg er sikker på, at mange børn og familier vil sætte pris på legetøjet, der er helt unikt. Det er jo en tidlig start på julen at få en gave nu”, siger frivillighedskonsulent Johnny Gammelgaard Alfsen.

Frivillighedshuset vil give legetøjet videre til den lokale afdeling af Red Barnet, der har flere familieoplevelsesklubber.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...