Elever på Business College Syd får nyt idrætslokale

6. februar 2023 Uddannelse
Idrætslokalet indrettes med udstyr fra TechnoGym
Idrætslokalet indrettes med udstyr fra TechnoGym

Når eleverne på Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business møder ind efter sommerferien, så står 200 m2 idrætslokale med fitnessudstyr klar til dem, skriver Business College Syd i en pressemeddelelse.

”Det nye lokale giver i kombination med vores multihal i Mommark mulighed for endnu mere spændende og varieret idrætsundervisning. Det er ikke et obligatorisk fag hos os, men rigtig mange vælger det som valgfag. Eleverne har desuden i lang tid talt om muligheden for at kunne træne på skolen, så vi er så glade for at kunne opfylde det ønske nu. Sidst men ikke mindst styrker det vores elitesportsordning, da træningsfaciliteter på skolen bidrager til at skabe bedre sammenhæng mellem skole og elevernes elitesport”, siger Bente Esbensen Jensen, som er direktør på Business College Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maskiner og udstyr er allerede købt, og skolen har netop bygget nye individuelle omklædningsrum med bad, så nu mangler vi kun at få sat det store rum, hvor idrætslokalet skal ligge, i stand. Det bliver i sammenhæng med elevkælderen, tæt på eSport-lokalerne og med udgang til skolegården. Dermed bidrager det til de faciliteter, som skaber grundlaget for et godt socialt miljø på skolen.

Lokalet er sidste etape i en række investeringer, som skolen har gjort for at skabe bedre mulighed for idræt og bevægelse for eleverne. I 2020 blev der lavet en multibane i skolegården på Sdr. Landevej og i 2021 åbnede multihallen Danfoss Arena i Mommark.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...