Elever på Nybøl og Ulkebøl skoler er blandt landets stærkeste

20. juni 2017 Uddannelse

Der blev heppet og hujet, roet og svedt og i det hele taget givet max gas til landsfinalen i Danmarks Stærkeste Klasse 2017 ved Skole OL Finalestævnet i Aarhus 15.-16. juni.

6. klasse Nybøl Skole og 7.c Ulkebøl Skole var udtaget blandt de seksten bedste 6./7. klasser i Danmark i skoleroningskonkurrencen, hvor klasserne ror 4.000 meter i én romaskine.

Derfor har der også været rigtig gang i Sønderborg Roklub dette skoleår, hvor skoleeleverne fra Nybøl og Ulkebøl har trænet  for at lære ro-taget, de hurtige skift og at deltage i Danmarks Stærkeste Klasse konkurrencen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejde og hurtige skift i romaskinerne er alt afgørende for at få en god tid. Og det viste 7.C fra Ulkebøl Skole, at de havde helt styr på! De roede sig til en flot 2. plads i konkurrencen.  6.klasse fra Nybøl Skole fik en flot 8. plads i finalen.

Finalen blev vundet af 6.a Bremdal Skolen/7.a Hvidebækskolen) i tiden 14:01.1 /13:01.4.

De 32 deltagende 6. og 7. klasser ved landsfinalen var udtaget som de bedste, blandt de godt 3.000 6. og 7. klasseelever fra 147 klasser landet over, der i det forløbne skoleår har kæmpet og svedt i lokale roklubber landet over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Forening for Rosport takker for de mange elevers deltagelse og ser frem til, at endnu flere skoleelever deltager i skoleroningskonkurrencen Danmarks Stærkeste Klasse 2018.

Læs mere om Danmarks Stærkeste Klasse og projekt RoBattle på www.roning.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...