Eleverne glæder sig vildt til forældre besøger Dyblandia

12. oktober 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Af Mathilde Andreasen, “Dyblandias Mediehus”, Dybbølskolen

Det bliver et brag af en oplevelse for alle de forældre og andre der torsdag eftermiddag besøger Dybbøl-Skolens Dyblandia. Her byder vi på mange forskellige værksteder og boder – med alt hvad hjertet kan begære.

Mathilde Andreasen skriver Dyblandia-artikel til SønderborgNYT.

Mathilde Andreasen skriver Dyblandia-artikel til SønderborgNYT.

Du kan for eksempel besøge Dyblandias helt egen Bolcheri, og købe nogle af de lækre bolsjer. Bagefter kan du tage et smut forbi smykkeværkstedet, der hele ugen har arbejdet på at producere en masse fine smykker. Du kan også besøge Dyblandias mediehus. Her kan du både købe Dyblandias officielle avis, og se vores tv-avis, som alene bringer alle de nyeste nyheder fra Dyblandia.

Uanset hvad du vil kigge efter i Dyblandia, kan du være 100 procent sikker på, at det er produceret af Dybbøl skolens egne elever. Lige siden fredag i sidste uge har alle knoklet med at få alt klart til den store fremvisning torsdag.

I skønhedssalonen har de lært at lægge make-up, og give massage. I gartneriet har de hele ugen plantet planter og malet potter, som er til salg torsdag aften.

Ved Musik og Teater er der planlagt et show, som skal vises for forældre, og eleverne er meget spændte. De har allerede givet forskelige opvisninger i gennem ugens.

Alle elever i Dyblandia har som sagt knoklet meget hårdt, og glæder sig bare til den store fremvisning, hvor alle forældre og søskende er velkommen. Det hele foregår fra 16 og fylder hele skolen, hvor de forskellige værksteder er spredt.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...