Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium

17. januar 2023 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Mandag fik alle landets ungdomsuddannelser resultatet af Undervisningsministeriets årlige trivselsmåling blandt elever.

Det Blå Gymnasium holder det høje niveau, som skolen har haft de seneste mange år, og hvor gymnasiet ligger i top blandt Sønderborgs ungdomsuddannelser.

”At trivslen er høj blandt os elever, kan jeg genkende fra hverdagen på skolen og vores snakke i elevrådet. Nu glæder jeg mig til at gå i dybden med resultaterne sammen med skolens ledelse og underviserne for at se på, hvad vi sammen kan gøre for at skabe et endnu bedre fagligt og socialt miljø”, siger elevrådsformand Andreas Jestrup Nyborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende tid arbejder alle klasser – i samarbejde med deres kontaktlærer – med at se på resultaterne at trivselsmålingen for netop deres klasse, og så mødes elevråd og rektor for at drøfte de overordnede resultater og hvilke initiativer, der skal sættes i gang.

”Det glæder mig meget, at vores elever trives. Vi har altid fokus på at styrke elevernes trivsel og at handle, når en klasse eller en elev indimellem uundgåeligt løber ind i udfordringer. Vi er klar med særlige forløb for klassen, som tager fat på de ting, som er svært for dem, og vores trivselsmedarbejder tilbyder samtaler til de elever, der har brug for at lette hjertet. Vi har også et godt samarbejde med kommunen, der, hvor der er brug for, at de tager over”, siger konstitueret rektor Joern Radzio.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...