Elevrådet sikrede Nørreskov-Skolen en multibane

25. maj 2018 Uddannelse

Nu har Nørreskov-Skolen endelig fået den længe ønskede multibane, hvor skoleverne og andre kan brænde en masse energi af. Multibanen blev taget i brug torsdag.

Indvielsen af multibanen på Nørreskov-Skolen blev fejret med manér med sportsdrik, fodboldturnering og besøg af Claus Klaris, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Der blev ved indvielsen også afsløret et sponsorskilt, som var dekoreret af skolens egne elever. Det var elevernes tak til de involverede parters engagement i projektet.

”Det er fantastisk, at skolens ældste elever nu har et samlingssted for sportslige aktiviteter. Vi ved, at motion er

Nørreskov-Skolens elevråd og Claus Klaris. Foto: Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

vigtigt for elevernes koncentration, og at det styrker deres sammenhold. Det har været fantastisk at bevidne det fællesskab, som har skabt multibanen og elevrådet har brændt for projektet hele vejen igennem. Man kan med rette sige, at projektet er skabt af de unge og til de unge”, siger Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Banen ligger i skolens indre skolegård og er tilegnet skolens ældste elever samt ungdomsskolen. De har ikke tidligere kunne benytte gården til fodbold eller hockey af frygt for, at det skulle gå ud over skolens vinduer. Nu med multibanen kan de give den fuld skrald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevrådets drøm blev til virkelighed

Det er skolens elevråd, som har arbejdet for at få multibanen. Eleverne havde et ønske om at få et sted, hvor de kunne få brugt noget energi, og den opgave tog elevrådet på sig. Derfor har de over de seneste to år rejst de fornødne 140.000 kr. til projektet. De 100.000 kr. argumenterede de sig til i det Fælles Elevråd, hvor elevrådene skulle fordele deres årlige million. Det resterende er finansieret gennem sponsorater og de sidste 10.001 kr. kom fra puljen ved Sønderborg Ungdomsråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været en lang kamp, men det hele værd. Det har været utrolig at se tegningerne blive til virkelighed. Projektet har vist mig, at hvis man arbejder hårdt, så kan man nå sine mål”, siger elevrådsformand Jens Frank Voss.

“Gennem projektet har vi lært, at man ikke skal være bange for at have drømme og forfølge dem. Det gælder om at kaste sig ud i det og ikke være bange for et nej. Det er ikke altid, det går, som man håber, men så tager man det med”, siger Line Espersen Poulsen fra elevrådet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...