Emil Wismann: – Jeg er færdig i De Radikale men ikke med politik

13. maj 2021 KV21
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen har netop trukket sig som spidskandidat for Radikale Venstre, som nu skal på jagt efter en ny mand eller kvinde at sætte i spidsen til kommunalvalget.

“Det har været en svært beslutning, men jeg valgte at være tro mod mig selv og det, som jeg står for. Derfor trak jeg mig fra Radikale Venstre”, siger Emil Wismann til SønderborgNYT.

“Jeg har et job i fagbevægelsen og det hænger ikke sammen med De Radikales politik og det, som jeg står for”, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betyder ikke, jeg er færdig med politik, men nu vil jeg give mig rigtig god tid til at mærke efter og finde ud af, hvilket parti der passer til mig”.

Emil Wismann vil ikke risikere at blive kaldt en partihopper og derfor stiller han ikke op til kommunalvalget.

“Fordi jeg ikke er levebrødspolitiker, så har jeg god tid – og når jeg synes, det vil virke forkert at stille op for et parti op til valget og så skifte parti lige inden selve valgkampen, så gør jeg det ikke”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...