Endnu en Venstre-mand håber på at blive valgt som folketingskandidat

14. maj 2022 Augustenborg

Når Niels Henning Bladt lægger billet ind på i slutningen af maj at blive valgt som folketingskandidat af Venstremedlemmerne i Sønderborg, så er det fordi han rigtig godt kan li’ at  hjælpe andre.

“Jeg tog en bankuddannelse, fordi jeg gerne ville hjælpe folk med lån, så de kunne få opfyldt deres drømme. Jeg fandt også ud af, at jobbet handlede om salg”, siger Niels Henning Bladt til SønderborgNYT, som i dag arbejder for en privat virksomhed

Efter at have erkendt at banklån mere er salgsarbejde end en hjælpende hånd, så meldte han sig ind i Venstre, fordi han ville snuse lidt til politik. Måske kunne det være vejen til at hjælpe andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter at have været rundt og stemme dørklokker i valgkampe og snakke med folk, så kunne jeg mærke, at politik lige er mig. Det handler jo om at lytte til andres problemer og tage dem med videre, så de måske kan blive løst”.

Niels Henning Bladt er 34 år, gift  og har to børn. Han bor i dag i Kolding, hvor han er folketingskandidat for Kreds Nord.

Han kommer oprindeligt fra Augustenborg, hvor han har boet i 10 år, inden familien flyttede til Sønderborg, hvor han afsluttede sin skolegang på den tyske skole og senere på Sønderborg Handelsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg valgte at flytte fra Gråsten, som jeg boede i på daværende tidspunkt, fordi jeg skulle studere videre. Jeg har derfor boet i Kolding i omkring 10 år, hvor jeg har været kandidat til byrådet og hvor jeg for to år siden – ved siden af Eva Kjer – blev valgt som folketingskandidat for Kreds Nord.

Niels Henning Bladt fortæller, at han kender Sønderborg og så er Kolding jo 45 minutters køretur herfra.

“Sådan cirka samme afstand som Sundeved er fra Nordborg og jeg kører gerne turen”, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mit hjerte banker for Sønderborg og jeg vil rigtig gerne arbejde for at gøre Sønderborg mere tydelig, så endnu flere får øjnene op for, hvor dejligt her er. Selv har jeg tænkt mig at flytte tilbage hertil, når det er praktisk muligt”, siger Venstre-kandidaten.

Han er stor tilhænger af en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

“Det er jeg, fordi en fast forbindelse til Fyn kan få flere til at tage job på Als eller starte egen virksomhed og også flytte hertil. Ud over en bro, så skal der også flere uddannelser til området, så færre rejser væk for at uddanne sig”, siger Niels Henning Bladt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Chris Preuss går efter at blive Ellen Trane Nørbys efterfølger.

Læs også: Mads Hagen håber på at blive Venstres lokale folketingskandidat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Politik, Sønderborg

Fyraftensmøde: Bliv klædt på til at stemme om forsvarsforbeholdet

23. maj 2022 Politik

Sidste debat inden afstemningen om forsvarsforbeholdet 1. juni, finder sted i salen i MultiKulturhuset i Sønderborg tirsdag den 31. maj klokken 16.00-18.30. Her bliver der mulighed for at få indblik i alle aspekter af spørgsmålet om en eventuel ophævelse af forsvarsforbeholdet, idet deltagerne i panelet repræsenterer både ja og nej-tilhængerne, ligesom der er en neutral […]

Læs mere...