Endnu et trick-tyveri i Dybbøl

4. januar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 68-årig kvinde i Engparken i Gråsten blev fredag eftermiddag kl. 16.10 frastjålet 200 kr. i sit hjem, da en tricktyv bankede på døren.

Manden, der var udenlandsk, bad kvinden om at hjælpe ham med at skrive en seddel til sin kone. Kvinden lukkede ham ind i køkkenet, hvor hun begyndte at skrive for ham. Da hun er ved at være færdig, ser kvinden en skygge i gangen, og hun hører samtidig en piften ude fra gaden.

– Og så skynder han sig ud, fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden opdager efterfølgende, at der er taget 200 kr. fra soveværelset. Manden har hun beskrevet som: udenlandsk, mørk i huden, 20-25 år, ca. 175 cm., kort, stort hår, og så var han iført mørkt tøj.

Det er langt fra første gang, at politiet har hørt om sådan en sag, og derfor advarer vagtchefen mod at lukke fremmede ind.

– Bliv i stedet i døren, hvis nogen kommer og beder om hjælp, lyder rådet fra ordensmagten.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...