Endnu et trick-tyveri i Dybbøl

4. januar 2014 Uncategorized

En 68-årig kvinde i Engparken i Gråsten blev fredag eftermiddag kl. 16.10 frastjålet 200 kr. i sit hjem, da en tricktyv bankede på døren.

Manden, der var udenlandsk, bad kvinden om at hjælpe ham med at skrive en seddel til sin kone. Kvinden lukkede ham ind i køkkenet, hvor hun begyndte at skrive for ham. Da hun er ved at være færdig, ser kvinden en skygge i gangen, og hun hører samtidig en piften ude fra gaden.

Politiet advarer imod at man lukker fremmede ind i sit hjem.

Politiet advarer imod at man lukker fremmede ind i sit hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skynder han sig ud, fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kvinden opdager efterfølgende, at der er taget 200 kr. fra soveværelset. Manden har hun beskrevet som: udenlandsk, mørk i huden, 20-25 år, ca. 175 cm., kort, stort hår, og så var han iført mørkt tøj.

Det er langt fra første gang, at politiet har hørt om sådan en sag, og derfor advarer vagtchefen mod at lukke fremmede ind.

– Bliv i stedet i døren, hvis nogen kommer og beder om hjælp, lyder rådet fra ordensmagten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...