Enhedslisten og SF: Sønderborg har brug for en stærk venstrefløj

11. august 2021 KV21
Byrådskandidater. Pressefoto
Byrådskandidater. Pressefoto

SF og Enhedslisten stiller op som to selvstændige partier til kommunalvalget i november, men vil samarbejde om et teknisk valgforbund for at forhindre stemmespild.

Klima, miljø og naturpolitikken skal i den grad opprioriteres i den kommende valgperiode. Der skal formuleres nye grønne mål for Sønderborg Kommune, når det kommer til mere vild natur, mere skovrejsning og flere klimatiltag. Økologi og bæredygtighed skal overalt tænkes ind i politikken, for eksempel når det gælder offentlig produktion af mad og udbygningen af offentlig transport, skriver SF og Enhdslisten i en fælles pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det halter også slemt på velfærdsområdet. På plejehjemsområdet hører vi om svigt af ældre, svingdørsansættelser af personale, dårlige arbejdsmiljøer og manglende plejehjemspladser til ældre. På handikapområdet hører vi om alt for mange fejl i klagesager, så borgernes retssikkerhed er truet. Det vil en stærk venstrefløj kæmpe for at rette op på.

Til det borgerlige pres for yderlig udlicitering, er det vigtigt men en stærkere venstrefløj i Sønderborg byråd. Vi ønsker et stop for udlicitering af velfærdsopgave og kommunale arbejdspladser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...