Er du klar til Høstmarked i Ullerup

7. september 2021 Sundeved
Arkivfoto
Arkivfoto

Landsbylauget har fået lov til at bruge pladsen hos DLG i Ullerup den 2. oktober mellem klokken 9 og 15, hvor der er Høstmarked.

Land og Fritid holder høstmarked, og har naturligvis sørget for at butikken, er fyldt med mange gode tilbud. Ud over Land og Fritid, så kommer DLG også med en stand med deres energisektion og med Nomus, som er deres skadedyrssektion.

Landsbylauget sætter deres store telt op på pladsen, her kan alle hobbyentusiaster få en stand.

I skal tilmelde jer i Land og Fritid butikken, skriver Landsbylauget, som også sælger øl, vand og ringriderpølser fra deres telt og Pølsehytten Avnbøl er også på pladsen, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om aftenen er der høstfest i teltet, hvor der er plads til 300 mand.

Billetterne sælges frem til den 10. september efter princippet først til mølle i Land og Fritid-butikken og de koster 250 kroner. Beløbet dækker musik og mad fra Rinkenæs Grillstegning.

Landsbylauget står for salg af drikkevarer til høstfesten.

Der serveres mad fra klokken 19 og Southern Comfort fylder dansegulvet med deres super sprøde country musik fra klokken 21 til 01.

Ved Høstefest holder det Sønderjyske skue for tredje gang i Ullerup, hvor der blandt andet er broholmere, som er interessante, blandt andet fordi det er en meget gammel hunderace, hvis aner i det danske kongehus, går helt tilbage til Frederik II og Christian IVs tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sydvestjysk modeltraktorer fra ‘Klaus og Ejner’, der stiller et modellandbrugslandskab op med Fordtraktorer.

Arrangørerne stiller så 15-20 Ford traktorer op i en kreds rundt om Klaus og Ejners flotte udstilling. Det bliver mange forskellige Fordtraktorer og mange forskellige årgange, lige fra Klods Major og op til stor knækstyret amerikaner.

Mange lokale næringsdrivende kommer også med en stand, der kan nævnes: Dyrlæge, bank, maskinstationer, elektriker, Dæk Service, landboforening, gårdbutik, traktor- og maskinsælger, maskinimportør, have/park, kloakløsninger, tømrer/snedker, redningskøretøjer – både brand og fritrækning/redning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi der er byrådsvalg i november, så er alle partier, der stiller op til valget i Sønderborg inviteret. Foreløbig har Venstre, Ny Borgerlige, Konservative, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance tilmeldt sig.

De bliver samlet på et slags torv midt på pladsen.

Liberal Alliance har hyret den lokale musiker Michael Vogensen, til at spille og synge for til fællessang klokken 12 på torvet.

Det er for at vise, at selvom vi har forskellige politiske holdninger, så kan vi godt samles om mange ting, så vi skal gerne have så mange folk som muligt til at synge med på: ”Der er et yndigt land” og ” Den danske sang er en ung blond pige”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...