EASV: Fyraftensmøde om Byggekoordinator

8. juni 2015 Uddannelse

Interesserer du dig for koordinering af byggeri og vil du gerne planlægge og styre processen på byggepladsen? Så kom til fyraftensmøde onsdag den 17. juni kl. 16:30 hos SIB Byggeri som, i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest, afholder et fyraftensmøde om uddannelsen til Byggekoordinator.

På uddannelsen til Byggekoordinator vil du blandt andet lære om planlægning og styring af processer, fagtilsyn, kommunikation, virksomhedsdrift, entrepriseledelse og bæredygtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du får viden om både byggeri og forretning. Dine primære arbejdsopgaver som Byggekoordinator bliver optimering og projektledelse af bygge- og anlægsprojekter. Uddannelsen er for dig, der har en håndværksbaggrund og ønsker at

På mødet vil du kunne høre om, hvorfor byggebranchen efterspørger Byggekoordinatorer, møde studerende og undervisere på uddannelsen og få svar på de spørgsmål du måtte have.

Du kan læse mere om fyraftensmødet hér og læse mere om Byggekoordinator hér.

Arrangementet afholdes den 17. juni kl. 16:30 hos SIB Byggeri i Sønderborg, Sjællandsgade 8-14 i Sønderborg kl. 16:30 og hvis du har spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Mogens Præst på mp@easv.dk eller 4177 5763.

byg

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk