Erhvervsakademiet holder Info-aften om uddannelser med ledige pladser

10. august 2021 Uddannelse

Nu er det igen muligt at holde fysiske arrangementer for potentielle studerende, som gerne vil blive klogere på deres uddannelsesvalg. Derfor inviterer Erhvervsakademi SydVest til Info-aften torsdag den 19. august klokken 16 – 18 på de uddannelser, som fortsat har ledige pladser med studiestart den 30. august 2021:

Byggekoordinator, Designteknolog, Design & Business, Finansøkonom, Markedsføringsøkonom, Produktionsteknolog og Serviceøkonom.

Udover at møde og snakke med studerende og undervisere fra de ovenfornævnte uddannelser, vil det også være muligt at tale med studievejledere og SU-vejledere, hvis man har spørgsmål om optagelse, SU og så videre, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at få en rundvisning på vores flotte og moderne campus.

Deltagelse kræver ingen tilmelding. Bare mød op i tidsrummet 16.00 – 18.00, hvor studerende, undervisere og studievejledere står klar til at byde velkommen til Erhvervsakademi SydVest, fortælle om uddannelserne og besvare ventuelle spørgsmål fra de besøgende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...