Erhvervsudvalget bakker op om et Confusius Classroom

3. maj 2018 Uddannelse

På baggrund af en ansøgning fra EUC Syd og Syddansk Kinesisk Forening, bevilliger erhvervsudvalget nu 51.000 kr. til at der laves et Confucius Classroom i Sønderborg.

Confucius Classroom er et uddannelses- og erhvervssamarbejde mellem Kina og Danmark, som skal gavne relationerne til Kina samt udviklingen af uddannelsen i kinesisk sprog og kultur.

Projektet er målrettet virksomheder med fokus på det kinesiske marked, gymnasielever med interesse for kinesisk sprog og kultur samt danske og herboende kinesiske familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Lehmann, vicedirektør for EUC Syd og tovholder på projektet, glæder sig over beslutningen:

“Vi er enormt glade for at kunne knytte endnu et bånd med Kina, som baner vejen for både erhvervs- og uddannelsesmæssige muligheder. Confucius Classroom-projektet ligger godt i tråd med vores samarbejde med kinesiske søsterbyer samt vores kinesiske nytårsaktiviteter, så det er dejligt med endnu et kinesisk/sønderjysk projekt”, siger han i en pressemeddelelse.

I Danmark er der tre Confucius-institutter, som støttes af hovedkvarteret i Beijing i Kina og Sønderborgs bliver en underfdeling af institutttet i Kolding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...