Byrådet: Erik Lauritzen og Kjeld Stærk er med i Go To Sønderborgs bestyrelse

19. maj 2022 Politik

På onsdagens byrådsmøde blev det besluttet, at borgmester Erik Lauritzen og formanden for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, Kjeld Stærk, har nu en bestyrelsesplads i Fonden Go To Sønderborg, som har til opgave at skabe vækst og øget beskæftigelse i Sønderborg Kommune gennem udvikling af mulighederne for at bo, opleve, studere og drive erhverv i området, til gavn for almennyttige interesser.

Det er Socialdemokratiet, Enhedslisten og Slesvigsk Parti, der pegede på borgmesteren, og det er Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Venstre, der pegede på udvalgsformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi bakker op, fordi det er de to rigtige, der er peget på – og Go To Sønderborg er jo et offentligt-privat samarbejde mellem kommunen og Bitten & Mads Clausens Fond og det vil styrke Sønderborg”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...