Erik Lauritzen: SF’s udmelding betyder forhandlinger med hele byrådet

1. juni 2013 Debat

Socialdemokraternes borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver:

Jeg har noteret mig, at der med SFs udmelding af flertalsgruppen i Byrådet foreligger en helt ny situation.

Borgmesteren har ikke længere et sikkert flertal bag sig, hvilket naturligvis er en  beklagelig og alvorlig situation for kommunen og borgerne.
I socialdemokratiet forventer vi, at den nye situation må betyde, at vi det sidste halvår af valgperioden vil se, at hele byrådet inddrages i alle beslutninger. Såvel i Byrådet som i udvalgene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så tæt på et valg mener jeg ikke, det er hensigtsmæssigt at foretage omkonstitueringer og derved bringe yderligere uro i udvalgene og hos forvaltningen.

Selvom valgkampen er startet, så handler det altså om at sikre stabil drift. Til gengæld er det jo godt, at vælgerne meget snart skal sammensætte et nyt byråd. Når det er sket, håber jeg, vi går ind i en ny tid med bredt samarbejde.

Det er altafgørende, at der kan etableres et bredt og mere stabilt flertal. Det ligger mig meget på sinde

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...