Erik Lauritzen: SF’s udmelding betyder forhandlinger med hele byrådet

1. juni 2013 Debat

Socialdemokraternes borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver:

Jeg har noteret mig, at der med SFs udmelding af flertalsgruppen i Byrådet foreligger en helt ny situation.

Borgmesteren har ikke længere et sikkert flertal bag sig, hvilket naturligvis er en  beklagelig og alvorlig situation for kommunen og borgerne.
I socialdemokratiet forventer vi, at den nye situation må betyde, at vi det sidste halvår af valgperioden vil se, at hele byrådet inddrages i alle beslutninger. Såvel i Byrådet som i udvalgene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så tæt på et valg mener jeg ikke, det er hensigtsmæssigt at foretage omkonstitueringer og derved bringe yderligere uro i udvalgene og hos forvaltningen.

Selvom valgkampen er startet, så handler det altså om at sikre stabil drift. Til gengæld er det jo godt, at vælgerne meget snart skal sammensætte et nyt byråd. Når det er sket, håber jeg, vi går ind i en ny tid med bredt samarbejde.

Det er altafgørende, at der kan etableres et bredt og mere stabilt flertal. Det ligger mig meget på sinde

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...