Erik Lorenzen hev snoren til Børnehaven Engelshøjs internationale gruppe

15. august 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Mandag blev der holdt indvielse af den internationale børnegruppe i Børnehaven Engelshøj i Sønderborg.

Ved snoreklipningen var saksen for svær for drengen og så måtte Erik Lorenzen brugte lidt muskelkraft.

Ved snoreklipningen var saksen for svær for drengen og så måtte Erik Lorenzen brugte lidt muskelkraft.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen, holdt en lille tale foran en del af børnehavebørnene.

“Det er fint, der kommer en børnehavemulighed for børn fra andre lande og det er fint, at Børnehaven Engelshøj i samarbejde med Sønderborg Kommune, har klaret udfordringen i en fart”, siger Erik Lorenzen, der i anledning af, at det er en international børnehavegruppe, holdt sin tale på engelsk.

Det er Den Internationale Skole, der står bag ideen og de fleste af børnene fra den internationale gruppe lander i privatskolen.

“Her skal alle børn være sammen frem til kl. 8 og igen efter kl. 13, så der får både danske og udenlandske børn leget sammen, så der er meget integration i det her”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNYT. Forældre kommer også til at tale sammen, når børnene vil lege hos hinanden.

De børn, der stadig var i børnehaven mandag kl. 15, lyttede til Erik Lorenzens tale og så snoren blive klippet – eller revet revet  – og så blev det endelig tid til at fylde sig med frugt og slik.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...