Erik Lorenzen hev snoren til Børnehaven Engelshøjs internationale gruppe

15. august 2016 GALLERIER

Mandag blev der holdt indvielse af den internationale børnegruppe i Børnehaven Engelshøj i Sønderborg.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen, holdt en lille tale foran en del af børnehavebørnene.

“Det er fint, der kommer en børnehavemulighed for børn fra andre lande og det er fint, at Børnehaven Engelshøj i samarbejde med Sønderborg Kommune, har klaret udfordringen i en fart”, siger Erik Lorenzen, der i anledning af, at det er en international børnehavegruppe, holdt sin tale på engelsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Den Internationale Skole, der står bag ideen og de fleste af børnene fra den internationale gruppe lander i privatskolen.

“Her skal alle børn være sammen frem til kl. 8 og igen efter kl. 13, så der får både danske og udenlandske børn leget sammen, så der er meget integration i det her”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNYT. Forældre kommer også til at tale sammen, når børnene vil lege hos hinanden.

De børn, der stadig var i børnehaven mandag kl. 15, lyttede til Erik Lorenzens tale og så snoren blive klippet – eller revet revet  – og så blev det endelig tid til at fylde sig med frugt og slik.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...