Erik Lorenzen styrer skoleelever gennem en politisk debat

2. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Onsdag formiddag deltager elever fra 8.-9. klasse i Sønderborg i en ungdomspolitisk debat på Ahlmann-Skolen.

Debattørerne er repræsentanter fra de fire ungdomspartier: Liberal Alliances Ungdom, Venstres Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og SF’s Ungdom.

Temaerne for debatten er: Flygtninge, SU, Kongehuset og klima.

Ordstyrer ved debatten er formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen fra Fælleslisten, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Formålet er at sætte fokus på unges deltagelse i det politiske system og vise, at man sagtens kan engagere sig i samfundet og den politiske debat, selvom man endnu ikke har fået stemmeret.

Ved at debattere aktuelle politiske problemstillinger, bliver eleverne bevidste om politiske partiers ideologier og grundholdninger.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Skrot gasfyret og få tilskud til fjernvarme eller en varmepumpe

16. april 2021 Samfund

Første runde af tilskud til energi-renovering via Bygningspuljen blev hurtigt fordelt blandt omkring 8.000 boligejere, men der er fortsat mulighed for at få tilskud fra ’afkoblingspuljen’, hvis boligejere ønsker af skifte gasfyret ud med fjernvarme eller en varmepumpe. ”Det er en oplagt mulighed for os fjernvarmeselskaber, at imødekomme potentielle kunder, der gerne vil skifte til […]

Læs mere...