Erik Lorenzen styrer skoleelever gennem en politisk debat

2. oktober 2016 Uddannelse

Onsdag formiddag deltager elever fra 8.-9. klasse i Sønderborg i en ungdomspolitisk debat på Ahlmann-Skolen.

Debattørerne er repræsentanter fra de fire ungdomspartier: Liberal Alliances Ungdom, Venstres Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og SF’s Ungdom.

Temaerne for debatten er: Flygtninge, SU, Kongehuset og klima.

Ordstyrer ved debatten er formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen fra Fælleslisten, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Formålet er at sætte fokus på unges deltagelse i det politiske system og vise, at man sagtens kan engagere sig i samfundet og den politiske debat, selvom man endnu ikke har fået stemmeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at debattere aktuelle politiske problemstillinger, bliver eleverne bevidste om politiske partiers ideologier og grundholdninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...