Et indbrud er antagelig opklaret

16. oktober 2014 Uncategorized
Politi uniform - Mærke set forfra

Foto: Bo Bach Jensen, tlf. 2885 3481

Politiet er ret overbevist om, at et af efterårsferiens mange indbrud er opklaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det drejer sig om et indbrud i en lejlighed i Kastanie Alle onsdag eftermiddag. Her blev der stjålet en bærbar pc, smykker, ur og nøgler.

Disse effekter dukkede op hen under aften, da politiet blev kaldt til rutebilstationen i Sønderborg kl. 18.54.

“Personalet havde bemærket en mand, der gik rundt med en pose med hvidt pulver, der kunne være narkotika, samt nogle smykker”: Vi visiterede manden, der er 34 år og fra lokalområdet, og her dukkede effekter op, der stammede fra indbruddet i Kastanie Alle, fortæller Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viste sig endvidere, at manden også stod bag et hærværk tidligere på dagen led læservareforretningen Neye i Borgen. Her dukkede den 34-årige mand pludselig op og hældte milkshake ud over et stativ med 22 skindpunge, der blev ødelagt. Pungene koster tilsammen 10.500 kroner.

Manden blev anholdt og afhørt og er sigtet for indbrud og hærværk. Ved visitationen fandt politiet ikke noget narko på ham, så det sigtes han ikke for. Manden er løsladt igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...