Et indbrud er antagelig opklaret

16. oktober 2014 Uncategorized
Politi uniform - Mærke set forfra

Foto: Bo Bach Jensen, tlf. 2885 3481

Politiet er ret overbevist om, at et af efterårsferiens mange indbrud er opklaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det drejer sig om et indbrud i en lejlighed i Kastanie Alle onsdag eftermiddag. Her blev der stjålet en bærbar pc, smykker, ur og nøgler.

Disse effekter dukkede op hen under aften, da politiet blev kaldt til rutebilstationen i Sønderborg kl. 18.54.

“Personalet havde bemærket en mand, der gik rundt med en pose med hvidt pulver, der kunne være narkotika, samt nogle smykker”: Vi visiterede manden, der er 34 år og fra lokalområdet, og her dukkede effekter op, der stammede fra indbruddet i Kastanie Alle, fortæller Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viste sig endvidere, at manden også stod bag et hærværk tidligere på dagen led læservareforretningen Neye i Borgen. Her dukkede den 34-årige mand pludselig op og hældte milkshake ud over et stativ med 22 skindpunge, der blev ødelagt. Pungene koster tilsammen 10.500 kroner.

Manden blev anholdt og afhørt og er sigtet for indbrud og hærværk. Ved visitationen fandt politiet ikke noget narko på ham, så det sigtes han ikke for. Manden er løsladt igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...