EUC Syd eksperimenterer med den faglige stolthed

14. marts 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

EUC Syd har modtaget 453.000 kr. fra Fonden til Udvikling af Statens Arbejdspladser (FUSA) til at arbejde med den faglige stolthed på skolen. FUSA administrerer midler til udviklingsprojekter, som skal sikre fleksibilitet, effektivitet og kvalitet i opgavevaretagelsen på de statslige arbejdspladser.

I januar summede det af liv og stemning på fyraftensmøder i Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, hvor medarbejderne ved EUC Syd tog næste spring i arbejdet mod større trivsel, arbejdsglæde og faglig stolthed. Direktionen og formændene for de lokale samarbejdsudvalg på skolen deltog også i fyraftensmøder i de fire byer og der var en livlig debat blandt deltagerne, der diskuterede faglig stolthed og dilemmaer, som udfordrer den faglige stolthed. Her blev produceret ”kompetence våbenskjolde”, hvor deltagerne i grupper interviewede hinanden om kernekompetencer, styrker og ønsker for arbejdet med den faglige stolthed og trivslen på erhvervsskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et våbenskjold er ikke bare et traditionelt værktøj til kamp, men også en platform, hvor man kan vise slægts-forbindelser og alliancer gennem figurer og farver, altså en slags visitkort fra oldtiden. Efter fyraftensmøderne blev våbenskjoldene hængt op synlige steder på adresserne, så vi alle medarbejdere og gæster kan se, hvilke kompetencer og styrker medarbejderne har og måske finde en partner til at hjælpe med at stable et eget stolthedseksperiment på benene, skriver fagskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

EUC Syd sætter trivsel, arbejdsglæde og faglig stolthed på dagsordenen i 2017 og i årene fremover – på alle adresser, i alle teams og i alle de lokale samarbejdsudvalg. Ledelse og medarbejdere lader iderigdommen blomstre, så vi i fællesskab kan gøre en personalepolitisk indsats, der gør en forskel. I arbejdet med den faglige stolthed tager skolen initiativ til en række aktiviteter i løbet af 2017 og alle medarbejdere samler op på det foreløbige arbejde på et tværgående event på Personaledagen ved EUC Syd den 18. april i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...