EUC Syd har fået Det Grønne Flag

26. august 2021 Uddannelse
Det Grønne Flag er hejst. Foto: EUC Syd
Det Grønne Flag er hejst. Foto: EUC Syd

EUC Syd har torsdag modtaget Det Grønne Flag modtager fra Dansk Friluftsråd, som en anerkendelse for det arbejde der gøres både i undervisningen og på andre områder med at fremme den bæredygtige udvikling. Flag-hejsningen foregik med hjælp fra borgmester Erik Lauritzen, og der var efterfølgende en lille grønforfriskning til alle elever og ansatte ude ved flagstængerne.

Det Grønne Flag synliggør EUC Syds grønne profil og arbejde med bæredygtighed i skolens hverdag og i undervisningen, skriver EUC.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at få tildelt Det Grønne Flag kræver det, at skolen har nedsat et miljøråd med deltagelse af bl.a. elever, samt at mindst 15 procent af elever gennemfører et undervisningsforløb med udgangspunkt i Grønt Flag-temaerne.

Miljørådet planlægger og rådgiver om skolens grønne arbejde og kan tage initiativer til at gøre skolen mere bæredygtig.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49