EUC Syd har fået lidt flere elever end i de seneste år

11. august 2021 Uddannelse
Leif Elsborg
Leif Elsborg

På EUC Syd er der en lille stigning i antallet af elever, som kommer direkte fra folkeskolerne og de skal i gang med Grundforløb 1.

“Også på Grundforløb 2 ser vi en lille stigning i optagetallet og vi har fået en del elever, som lige er blevet færdige med deres studentereksamen”, siger Leif Elsborg fra EUC Syd.

Elever med studentereksamen går især efter uddannelser indenfor el og data.

“De mest eftertragtede uddannelser på vores hylder er data og kommunikation, Sådan har det været i mange år – og fordi uddannelserne søges af rigtigt mange, så kan det blive en udfordring at finde en praktikplads”, siger Leif Elsborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

På EUC Syd er der en række håndværker-uddannelser på skemaerne og her er det ikke et stort problem at finde en praktikplads – og det bliver slet ikke svært at få job, når man står med sit svendebrev.

“Ring til en tømrer og spørg, hvornår han kan skifte et vindue. Så opdager I, hvor travlt de har”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...