EUC Syd inviterer til virtuelt Åbent Hus

22. januar 2021 Uddannelse

Sig nærmer tiden, hvor eleverne i folkeskolernes afgangsklasser skal sætte kursens til deres fremtid – og nogle af eleverne skal en tur på EUC Syd for at tage deres ungdomsuddannelse på Teknisk Gymnasium.

Og for at give de kommende elever en idé om alt det, som Teknisk Gymnasium byder på, så bliver der holdt et virtuelt Åbent Hus.

Det virtuelle Åbent Hus livestreames torsdag den 28. januar fra klokken 17, hvor interesserede forældre og elever mødes af undervisere, elever og studievejledere, der fortæller om hverdage, studieretningerne, SU, elevråd, muligheder mm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnasieeleverne laver virtuel rundvisning i husets klasselokaler, laboratorier og hyggeområder – og selvfølgelig er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs, skriver EUC Syd.

Det varer en times tid og kan følges her på Teams.

Artiklen fortsætter under annoncen

 EUD og EUX

Der bliver virtuelt Åbent Hus i februar og nærmere information kommer snarest.

På hjemmesiden eucsyd.dk opdateres arrangementer, nyheder og begivenheder løbende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...