EUC Syd inviterer til virtuelt Åbent Hus

22. januar 2021 Uddannelse

Sig nærmer tiden, hvor eleverne i folkeskolernes afgangsklasser skal sætte kursens til deres fremtid – og nogle af eleverne skal en tur på EUC Syd for at tage deres ungdomsuddannelse på Teknisk Gymnasium.

Og for at give de kommende elever en idé om alt det, som Teknisk Gymnasium byder på, så bliver der holdt et virtuelt Åbent Hus.

Det virtuelle Åbent Hus livestreames torsdag den 28. januar fra klokken 17, hvor interesserede forældre og elever mødes af undervisere, elever og studievejledere, der fortæller om hverdage, studieretningerne, SU, elevråd, muligheder mm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnasieeleverne laver virtuel rundvisning i husets klasselokaler, laboratorier og hyggeområder – og selvfølgelig er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs, skriver EUC Syd.

Det varer en times tid og kan følges her på Teams.

Artiklen fortsætter under annoncen

 EUD og EUX

Der bliver virtuelt Åbent Hus i februar og nærmere information kommer snarest.

På hjemmesiden eucsyd.dk opdateres arrangementer, nyheder og begivenheder løbende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2021 Kultur, Sønderborg

Nu er der igen masser af liv på Skøjtebanen

4. december 2021 Kultur

Nu kan børn og andre, som er glade for at bevæge sig nyde godt af Skøjtebanen, som lørdag middag blev åbnet med politikertale, julemand, godteposer, musik med O’Hein og dygtige skøjteløbere fra Vojens. “Nu kan vi se frem til tre måneder, hvor vi – nogle af os med mere held end andre – kan stå […]

Læs mere...