EUC Syd: Kom og bliv klogere på elektrikeruddannelsen

14. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Elektrikeruddannelsen på EUC Syd har længe været efterspurgt, og med den nye opbygning forventes det at efterspørgslen vil stige yderligere. Til Åbent hus på EUC Syd den 4. februar kan kommende elever høre meget mere om uddannelsen. Næste grundforløbshold starter til august, og som noget nyt er dele af uddannelsen placeret i Sønderborg.

Uddannelsen er opdelt i 28 valgfrie moduler, som virksomhed og lærling selv vælger imellem, når uddannelsesaftalen indgås. Elev og praktikvirksomhed er derfor selv medbestemmende overfor, hvorledes uddannelsen skrues sammen. Derudover er eleven ca. 55-60 uger i praktikvirksomheden, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Moduler i Sønderborg

Uddannelsen indeholder moduler, der læner sig op ad andre beslægtede uddannelser på EUC Syd, og derfor får elektrikereleverne undervisning sammen med andre uddannelser, fx i automatik, data og kommunikation. Som noget nyt indgår der i modulerne kundeservice og mersalg, da dette behov ses i branchen. Det har indtil nu kun været muligt at tage uddannelsen i Haderslev, men med den nye opbygning vil dele af modulerne også foregå i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med en sådan opbygning er at imødekomme kommende udfordringer i branchen, og at man via tæt samarbejde med virksomhederne, nemmere kan tilpasse sig behovene i markedet.

Der er stor fokus på høj teknisk faglighed og et innovativt læringsmiljø. Eleverne får med denne uddannelse de bedste forudsætninger for at få en uddannelse, der matcher branchens behov og samtidig sikrer opbygningen at eleverne får en ambitiøs og fremtidssikret elektrikeruddannelse.

Åbent hus 4. februar kl. 10-13

Artiklen fortsætter under annoncen

4. februar holder EUC Syd Åbent Hus på i Sønderborg.

Her kan man høre mere om alle de forskellige uddannelser, man kan tage på EUC Syd – herunder elektrikeruddannelsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...