EUC Syd laver samarbejdsaftale med Frankrig

13. marts 2018 Uddannelse

I denne uge tager EUC Syds vicedirektør Hans Lehmann og international projektkoordinator Lucienne Pubellier til Tours i Frankrig for at underskrive en ”Twinning Agreement” med Les Compagnons du Devoir foran præsident Macron.

 EUC Syd er Les Compagnons største partner, og vi samarbejder på mange forskellige projekter. Les Compagnons er den største erhvervsskole i Frankrig og navnet står for høj faglighed og kvalitet i uddannelsen, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

Vicedirektør fra EUC Syd Hans Lehmann og Les Compagnons CEO, Jean-Claude Bellanger, skal tirsdag d. 14. marts i Tours officielt underskrive en samarbejdsaftale, og selveste Frankrigs præsident Emmanuel Macron vil være tilstede under ceremonien. Han skal samtidig indvie en ny skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2017 har vi haft 110 elever i udveksling fra Les Compagnons, og samarbejdsaftalen vil øge fokus på vores internationale profil og på den høje kvalitet i vores uddannelser.

Vi ser frem til, at ”Twinning Agreement” underskrives og at samarbejdet med Les Compagnons forankres.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...