EUC Syd sender tre elever til DM i Skills i Herning Messecenter

17. januar 2018 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Når Danmarksmesterskaberne i Skills løber af stablen den 18.-20. januar i MCH Arena i Herning, er EUC Syd stærkt repræsenteret og har hele fem elever med som deltagere inden for fem forskellige fag.  

De fem er:

Amalie Søndergård-Petersen – ernæringsassistent, praktikvirksomhed Mad og Måltider.

Anders Lunding Nielsen – murer, praktikvirksomhed Lars Johanning.

Daniel Moos – Træfagenes Byggeuddannelse, praktikvirksomhed Søgård Byg.

Martin G. Krongaard – VVS-energiteknik, praktikvirksomhed Fredslund VVS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Lolk – automatiktekniker, praktikvirksomhed Danfoss Power Solutions.

Deltagerne konkurrerer i tre dage om at blive Danmarks bedste i deres respektive fag og konkurrencen er hård. Der er i år tilmeldt 42 fag og ca. 300 unge håndværkere har kvalificeret sig til DM, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

Fra EUC Syd deltager bl.a. Amalie Søndergård-Petersen, som uddanner sigtil ernæringsassistent. Hun er 22 år og fra Gråsten:

”Jeg ser meget frem til at repræsentere EUC Syd i mit fag til mesterskaberne. Noget af det, jeg glæder mig mest til, er at vise mig selv og andre, hvordan en målrettet hård træning kan lykkes og resultere i nogle fantastiske og sjove konkurrencedage i hyggeligt selskab med de øvrige deltagere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra EUC Syd kommer også deltager Daniel Moos, der er 20 år, bor i Lundtoft og netop blevet færdig med uddannelsen til tømrer. DanielMoos’ undervisere beskriver ham som et naturtalent, der i høj grad evner at løse komplekse tømreropgaver såsom vanskelige snit og samlinger. Og så elsker han at udfordre sig selv, og brænder for både Skills og udfordringen.

Endnu en af vores elever, der er kvalificeret til at deltage er Søren Lolk, der er 21 år, kommer fra Tåsinge og i gang med uddannelsen til automatiktekniker:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig til at konkurrere indenfor mit fag, se hvad de andre kan og hvor god jeg egentlig selv er. Jeg glæder mig til vise Danmark og andre mit fag og håber det kan inspirere andre til at gå samme vej”.

DM i Skills begynder torsdag og vinderne kåres lørdag eftermiddag af statsminister Lars Løkke Rasmussen.