EUC Syd viste uddannelsesmulighederne frem

2. december 2022 Uddannelse

Torsdag var der Åbent Hus på EUC Syd i Sønderborg og det fik forældre og deres teenagere lokket indenfor på skolen, hvor de kunne kigge sig omkring og se, hvilke ungdomsuddannelses-muligheder, der er på hylderne.

På skolen stod studievejledere, lærere og elever klar – og der var liv alle steder, så det var lettere at få en idé om, hvad der foregår på stedet.

”Det giver rigtig god mening, at vi har Åbent Hus, fordi det er vores vindue til verden”, siger studievejleder Joan Lund Nissen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når der er Åbent Hus, så kan de unge mennesker få en snak med vores elever og det er jo sådan, at unge har det med at lytte til andre unge”, siger studievejlederen.

Skulle der være en og anden, som ikke nåede at besøge EUC Syd, så er det heldigvis sådan, at det altid er muligt at få et kig bage murene.

”Man kan bare ringe og så skal jeg nok vise rundt”, siger Joan Lund Nissen, der træffes på telefon 7412 4208.

Du kan SE BILLEDER HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...