EUD Business og EUX Business slår dørene op for folkeskoleelever

13. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

EUD Business og EUX Business slår dørene op for folkeskoleelever og deres forældre tirsdag, den 24. januar kl. 19.00 for at informere om erhvervsuddannelserne på Business College Syd.

Elever vil vise rundt på skolen og fortælle om dagligdagen, lektier og det sociale liv på EUD & EUX Business. Underviserne vil være klar til at fortælle om fagene og undervisningen, og der vil desuden være mulighed for at tale med en studievejleder, der kan vejlede om uddannelsesvalg, adgangskrav, tilmelding og ikke mindst hvad en EUD Business og EUX Business kan bruges til.

EUD Business er en praksisnær uddannelse, der efter 1 år på skolebænken giver adgang til en elevplads inden for handel eller butik. Man kan også vælge at fortsætte et år mere på skolen med fag på et højere niveau og afslutte med en EUX Business. Med en EUX Business får man både grundforløbet til en faglig erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Efter to år er man klar til en elevplads indenfor for eksempel administration, økonomi, revision eller shipping – eller til at søge ind på en videregående uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vigtigt at forældrene bakker op om uddannelsesvalget, da det er med til at skabe en tryg hverdag for den enkelte elev. Tryghed i skolen øger trivslen, og det er med til at vores elever klarer sig godt både i og udenfor skolen. Vi er meget stolte af, at vi i en landsdækkende elevtrivselsundersøgelse er blevet den bedste skole i trivsel blandt 24 erhvervsskoler”, siger uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...