EUD-elever skal til DM i Aalborg

25. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sidst i januar skal elever fra EUD Business deltage i DM i Skills for erhvervsuddannelser. Fire elever fra detail/butik er klar til konkurrencen, og de er gået i skarp træning som forberedelse til den store finale i Skills, som finder sted i Gigantium i Aalborg.

De fire piger har valgt ProjectZero som virksomhed i konkurrencen, hvor de i 7 opgaver skal vise, hvordan man kan sælge rådgivning i energibesparelser på lys, vand og strøm, skriover EUD Business i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været vildt spændende og meget lærerigt”, siger eleverne Cecilia og Heidi.

“Vi har fået rigtig meget ud af det, og vi kommer til at bruge det meste af den viden vi har fået i fremtiden. Det har også været hårdt, da vi har været til eksamen i januar, men alt i alt  har det været en super fed oplevelse at vinde regionalmesterskabet i Skills, så vi glæder os til at tage Aalborg med storm”,

Der er 6 forskellige parametre, som ProjectZero-eleverne skal konkurrere indenfor. De har udviklet et butikskoncept, og skal bedømmes inden for deres faglige evner indenfor dekoration, markedsføringsplan, event, personligt salg og hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert hold er desuden ansvarlig for en aktivitet, hvor gæsterne kan prøve-mærke-føle, hvad det vil sige at være butiksassistent.

Herudover bliver de udsat for en “mystery-shopper”, som vurderer dem på deres service.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...