EUD-elever skal til DM i Aalborg

Arkivfoto
Arkivfoto
25. januar 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Sidst i januar skal elever fra EUD Business deltage i DM i Skills for erhvervsuddannelser. Fire elever fra detail/butik er klar til konkurrencen, og de er gået i skarp træning som forberedelse til den store finale i Skills, som finder sted i Gigantium i Aalborg.

De fire piger har valgt ProjectZero som virksomhed i konkurrencen, hvor de i 7 opgaver skal vise, hvordan man kan sælge rådgivning i energibesparelser på lys, vand og strøm, skriover EUD Business i en pressemeddelelse.

“Det har været vildt spændende og meget lærerigt”, siger eleverne Cecilia og Heidi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået rigtig meget ud af det, og vi kommer til at bruge det meste af den viden vi har fået i fremtiden. Det har også været hårdt, da vi har været til eksamen i januar, men alt i alt  har det været en super fed oplevelse at vinde regionalmesterskabet i Skills, så vi glæder os til at tage Aalborg med storm”,

Der er 6 forskellige parametre, som ProjectZero-eleverne skal konkurrere indenfor. De har udviklet et butikskoncept, og skal bedømmes inden for deres faglige evner indenfor dekoration, markedsføringsplan, event, personligt salg og hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert hold er desuden ansvarlig for en aktivitet, hvor gæsterne kan prøve-mærke-føle, hvad det vil sige at være butiksassistent.

Herudover bliver de udsat for en “mystery-shopper”, som vurderer dem på deres service.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...