EUD & EUX Business overdængede lærere med 2000 vandballoner

29. maj 2019 Uddannelse

EUD & EUX Business havde traditionen tro ‘Nak en lærer’, en årlig vegivenhed, hvor eleverne overdænger lærere med vandballoner.

Der blev trukket lod om hvilke lærere man kunne ‘nakke’ og de tre ‘heldige’ blev Janne, Malene og Tina, som blev bundet med folie på græsplænen, mens de kunne kigge på eleverne, der stod klar med 2000 vandballoner, skriver BC Syd.

Der gik ikke lang tid før uddannelseschef Lars Boes Jørgensen og flere lærere blandede sig i kampens hede.

Nak en lærer er en årligt tilbagevendende event, som blev opfundet af en af lærerne, Malene, der lavede et væddemål med eleverne, som hun tabte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolen laver ‘Nak en lærer’ og mange andre sociale arrangementer, fordi det er vigtigt at have det sjovt med eleverne. Eleverne oplever en langt større glæde ved at gå i skole, når de kan have det sjovt med deres klassekammerater, og ikke mindst deres lærere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...