EUD & EUX Business på BC Syd er Danmarksmestre i trivsel

2. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

EUD & EUX Business har netop fået en flot 1. plads i en landsdækkende elevtrivselsundersøgelse for erhvervsuddannelser, som analysebureauet Ennovas har offentliggjort.

Eleverne har svaret på spørgsmål om undervisningens kvalitet, det sociale miljø, og om uddannelsen overordnet set lever op til deres forventninger.

”Det glæder mig, at vores elever har det godt på EUD & EUX Business. Det har både stor betydning for deres udbytte af undervisningen og deres sociale liv i det hele taget. Vores undervisere er meget optaget af elevernes trivsel, så det gør mig meget glad, at det har båret frugt”, siger uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

EUD & EUX Business’ undervisere, administration og ledelse vil nu gå i dybden med resultaterne for at arbejde på at vedligeholde og udvikle elevernes trivsel på EUD & EUX Business.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...