EUD & EUX Business på BC Syd er Danmarksmestre i trivsel

2. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

EUD & EUX Business har netop fået en flot 1. plads i en landsdækkende elevtrivselsundersøgelse for erhvervsuddannelser, som analysebureauet Ennovas har offentliggjort.

Eleverne har svaret på spørgsmål om undervisningens kvalitet, det sociale miljø, og om uddannelsen overordnet set lever op til deres forventninger.

”Det glæder mig, at vores elever har det godt på EUD & EUX Business. Det har både stor betydning for deres udbytte af undervisningen og deres sociale liv i det hele taget. Vores undervisere er meget optaget af elevernes trivsel, så det gør mig meget glad, at det har båret frugt”, siger uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

EUD & EUX Business’ undervisere, administration og ledelse vil nu gå i dybden med resultaterne for at arbejde på at vedligeholde og udvikle elevernes trivsel på EUD & EUX Business.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...