EUX Business-eleverne får huer på i disse dage

22. juni 2021 Uddannelse
Lasse Boes-Weber og Maria Overgaard Jørgensen. Foto: BC Syd
Lasse Boes-Weber og Maria Overgaard Jørgensen. Foto: BC Syd

I disse dage afslutter eleverne på EUX Business deres uddannelse. I vandrehallen på Business College Syd står familie og venner klar med hue, blomster og champagne, når den sidste eksamen er overstået.

Maria Overgaard Jørgensen og Lasse Boes-Weber afsluttede begge uddannelsen med at gå til mundtlig eksamen i dansk.

”Jeg trak kortfilm som emne. Det var godt, for så kunne jeg også bruge min viden fra Mediefag, som jeg har haft som valgfag” fortæller en glad Maria Overgaard Jørgensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med eksamenerne har Maria Overgaard Jørgensen og Lasse Boes-Weber også sendt ansøgninger ud til virksomheder om at komme i lære. Lasse Boes-Weber skal til samtale hos Danfoss om en stilling som kontorelev

”Danfoss virker som et rigtig godt sted at være, så det er min plan A. Hvis ikke det lykkes, så tager jeg et sabbatår og starter på en videregående uddannelse – det må gerne være praktisk og noget med IT, så jeg tror, at det bliver erhvervsakademiet” siger Lasse Boes-Weber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria Overgaard Jørgensen har allerede indgået en aftale med Matas om en læreplads i deres butik i Borgen.

”De virker rigtig søde i butikken, og jeg glæder mig meget til at starte. Min drøm er engang i fremtiden at arbejde i en brude-butik, men det kræver, at man har stået i lære i en butik i skønhedsbranchen. Så det er mit første skridt på karrierestigen”, siger Maria Overgaard Jørgensen.

Sommeren skal Maria Overgaard Jørgensen bruge med Sønderborg Garden, hvor hun spiller trommer og er fanebærer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men først skal vi feste og fejre, at vi er blevet studenter” siger Lasse Boes-Weber.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...