EUX Business-eleverne får huer på i disse dage

22. juni 2021 Uddannelse
Lasse Boes-Weber og Maria Overgaard Jørgensen. Foto: BC Syd
Lasse Boes-Weber og Maria Overgaard Jørgensen. Foto: BC Syd

I disse dage afslutter eleverne på EUX Business deres uddannelse. I vandrehallen på Business College Syd står familie og venner klar med hue, blomster og champagne, når den sidste eksamen er overstået.

Maria Overgaard Jørgensen og Lasse Boes-Weber afsluttede begge uddannelsen med at gå til mundtlig eksamen i dansk.

”Jeg trak kortfilm som emne. Det var godt, for så kunne jeg også bruge min viden fra Mediefag, som jeg har haft som valgfag” fortæller en glad Maria Overgaard Jørgensen i en pressemeddelelse.

Samtidig med eksamenerne har Maria Overgaard Jørgensen og Lasse Boes-Weber også sendt ansøgninger ud til virksomheder om at komme i lære. Lasse Boes-Weber skal til samtale hos Danfoss om en stilling som kontorelev

”Danfoss virker som et rigtig godt sted at være, så det er min plan A. Hvis ikke det lykkes, så tager jeg et sabbatår og starter på en videregående uddannelse – det må gerne være praktisk og noget med IT, så jeg tror, at det bliver erhvervsakademiet” siger Lasse Boes-Weber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria Overgaard Jørgensen har allerede indgået en aftale med Matas om en læreplads i deres butik i Borgen.

”De virker rigtig søde i butikken, og jeg glæder mig meget til at starte. Min drøm er engang i fremtiden at arbejde i en brude-butik, men det kræver, at man har stået i lære i en butik i skønhedsbranchen. Så det er mit første skridt på karrierestigen”, siger Maria Overgaard Jørgensen.

Sommeren skal Maria Overgaard Jørgensen bruge med Sønderborg Garden, hvor hun spiller trommer og er fanebærer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men først skal vi feste og fejre, at vi er blevet studenter” siger Lasse Boes-Weber.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...