EUX Business: Pernille Helene Kock er klar til at gå i lære som økonomielev

20. juni 2022 Uddannelse
Pernille Helene Koch. Foto: EUX Business
Pernille Helene Koch. Foto: EUX Business

I disse dage afslutter eleverne på EUX Business deres uddannelse. I vandrehallen på Business College Syd står familie og vener klar med hue, blomster og champagne, når den sidste eksamen er overstået.

Pernille Helene Kock er den første af i alt 42 EUX-studenter, der afslutter uddannelsen med at gå til mundtlig eksamen i Innovation.

”Det er både fantastisk og vemodigt at være færdig, fordi vi har et rigtig godt fællesskab i klassen”, fortæller en glad og bevæget Pernille Helene Kock, der havde svært ved at holde glædestårerne tilbage, da hun fik huen på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med eksamenerne har hun også søgt læreplads i en virksomhed og skal den 1. september begynde som økonomielev hos Abena, skriver BC Syd.

Pernille Helene Kochs underviser, Hjalte Sparvath Brautsch, var også forbi for at ønske hende tillykke med huen og gav hende følgende ord med på vejen:

”Pernille Helene Kock har ikke bare formået at have 0 procent fravær i hendes tid som elev, hun er desuden en af de flittigste elever, som jeg har haft. Hendes ambition og flid smitter af på klassen, og hun er med til at skabe en god klassekultur. Ud over det er hun også en computernørd og har været frivillig i Sønderborg eSport-forening”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommeren skal Pernille Helene Kock bruge på at slappe af og nyde livet, inden hun begynder som den elev.

”Men nu skal vi fejre at vi er blevet studenter – det er så skønt at det er overstået”, siger hun.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...