Facebook i brug til voldssag

13. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

untitledDet sker oftere og oftere, at politiet kan bruge opdateringer på Facebook i sit opklaringsarbejde.

Det kunne Lokalpolitiet i Sønderborg i weekenden i forbindelse med en voldssag, oplyser Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet.

“Søndag morgen kl. 07 indfandt en 19-årig mand sig her på stationen for at anmelde, at han omkring kl. 03 var blevet overfaldet i St. Rådhusgade i Sønderborg. Han var blevet slået med knytnæve i ansigtet, så en tand sad løs, og en anden var brækket”, fortæller vagthavende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på morgenen dukkede offeret igen op hos politiet og kunne denne gang fortælle, at han brugt tiden til at kigge på forskellige opdateringer på Facebook, så han nu var 100 procent sikker på, hvem gerningsmanden var.

Ud fra det har politiet fundet frem til en 25-årig mand fra Midtjylland, der snart får besøg af politiet, der præsenterer ham for en sigtelse for vold.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...