Facebook i brug til voldssag

13. oktober 2014 Uncategorized

untitledDet sker oftere og oftere, at politiet kan bruge opdateringer på Facebook i sit opklaringsarbejde.

Det kunne Lokalpolitiet i Sønderborg i weekenden i forbindelse med en voldssag, oplyser Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet.

“Søndag morgen kl. 07 indfandt en 19-årig mand sig her på stationen for at anmelde, at han omkring kl. 03 var blevet overfaldet i St. Rådhusgade i Sønderborg. Han var blevet slået med knytnæve i ansigtet, så en tand sad løs, og en anden var brækket”, fortæller vagthavende.

Senere på morgenen dukkede offeret igen op hos politiet og kunne denne gang fortælle, at han brugt tiden til at kigge på forskellige opdateringer på Facebook, så han nu var 100 procent sikker på, hvem gerningsmanden var.

Ud fra det har politiet fundet frem til en 25-årig mand fra Midtjylland, der snart får besøg af politiet, der præsenterer ham for en sigtelse for vold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...