Facebook i brug til voldssag

13. oktober 2014 Uncategorized

untitledDet sker oftere og oftere, at politiet kan bruge opdateringer på Facebook i sit opklaringsarbejde.

Det kunne Lokalpolitiet i Sønderborg i weekenden i forbindelse med en voldssag, oplyser Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet.

“Søndag morgen kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

07 indfandt en 19-årig mand sig her på stationen for at anmelde, at han omkring kl. 03 var blevet overfaldet i St. Rådhusgade i Sønderborg. Han var blevet slået med knytnæve i ansigtet, så en tand sad løs, og en anden var brækket”, fortæller vagthavende.

Senere på morgenen dukkede offeret igen op hos politiet og kunne denne gang fortælle, at han brugt tiden til at kigge på forskellige opdateringer på Facebook, så han nu var 100 procent sikker på, hvem gerningsmanden var.

Ud fra det har politiet fundet frem til en 25-årig mand fra Midtjylland, der snart får besøg af politiet, der præsenterer ham for en sigtelse for vold..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Kultur, Sønderborg

Ringriderfest i Sønderborg – eller ikke – beslutningen tages om et par uger

16. april 2021 Kultur

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, venter spændt på, hvilke retningslinier der kommer til at gælde for store arrangementer og især på at få at vide, hvor mange mennesker, der må samles. “Det kommer der oplysninger om i den kommende uge, når regeringens ekspertgruppe melder deres anbefalinger ud”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT. Ringriderfestens komité mødes sidst […]

Læs mere...