Onsdag hyggede fædre og børn sig i Fars Køkkenskole, hvor underviesren er Jesper Kock, der delte ud af alle de tips og tricks han kan byde på, når der skal laves rigtig god og velsmagende mad.
“Jeg synes, det er en rigtig god idé, at familier bruger tid på at lave mad sammen, så børnene får lov til at opleve råvarerne”, siger Jesper Kock. Han fortæller, at hjemmelavet mad smager bedre end alle færdigretterne.
“Og så bliver vi mætte og skal ikke rende og fylde os med alle mulige snacks mellem måltiderne”.
Og der er endnu en grund til at familier hjælpes ad ved kødgryderne:
“Det er faktisk rigtigt hyggeligt, når man gør noget sammen”, siger Jesper Kock.
Rutineret i køkkenet
Rosa på syv år kan sagtens lave mad.
“Hendes mor er virkeligt god til at tage børnene med i madlavningen derhjemme”, siger Rosas far, Charlie Lemtorp, til SønderborgNYT.
“Jeg synes, det er sjovt at være i køkkenskole, fordi vi lærer en masse ting og så er der meget, vi skal smage”, siger Rosa og går i gang med at hakke nogle forårsløg, som hun kort tid efter bruger til sin tunmousse.
“Vi skal have ærtepandekage med tunmousse, bøf med rodfrugter og desserten er jordbærsmoothie”, siger hun.
Alt sammen lavet helt fra bunden og af de bedste råvarer.
Prøv at tage i køkkenskole
Rosas far er begejstret for at være med i Fars Køkkenskole.
“For det første er det hyggeligt og sjovt – og så er det lærerigt. Dernæst er det dejligt at tage hjemmefra med børnene for at lave noget sammen med dem”, siger Charlie Lemtorp og anbefaler alle fædre og deres børn at melde sig til Fars Køkkenskole.
Det kan du gøre HER