Fædre og deres små børn lavede ‘Fars-retter’ i MulitiKulturhuset

21. oktober 2020 Samfund

Onsdag formiddag var en gruppe fædre, der er på barselsorlov, og deres små børn en tur i MultiKulturhuset, hvor Sundhedsforvaltningen havde sat scenen i samarbejde med biblioteket og kokken, Jesper Kock.

“Jeg synes, I skal udfordre Jeres børn på smagen – og gerne lade dem være med i køkkenet, når måltiderne tilberedes”, sagde Jesper Kock, inden fædrene og børn på skift blev sendt i køkkenet for at kokkerere.

Tit og ofte hører vi forældre sige, deres børn er kræsne.

“Og det med kræsenhed kommer nogle gange af dårlig stemning omkring køkkenbordet. Hvis forældre sidder og skændes, så får børnene en tendens til ikke at kunne li’ maden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forebygger efterfødselsdepression

Både mødre og færdre kan blive ramt af efterfødselsdepression.

“Og nu hvor flere og flere fædre tager barselsorlov, så skal vi selvfølgelig også have nogle tilbud til dem – og ad den vej forebygge efterfødselsdepressioner”, siger Micha Bauer fra Sundhedsplejen.

Hver anden onsdag er der aktiviteter på programmet, hvor lokale fædre med forskellige færdigheder sætter gang i aktiviteter og giver deres viden og erfaringer videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i dag var det Jesper Kock, som både er far og kok.

Fædre kan finde billetter til aktiviteterne på bibliotekets hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...