Fælleslisten: Har Peter Hansen bare siddet og ventet i fire år?

6. oktober 2013 Debat

Fælleslisten skriver:

Vi læste med nogen forundring, men også med tilfredshed, at Peter Hansen, borgmesterkandidat for Venstre, udtalte, at han ville forkæle erhvervslivet og måles på, at DI’s tilfredshedsbarometer placerer Sønderborg i top 5, hvis han altså bliver borgmester.
Nu er det sådan, at Peter Hansen i næsten fire år har været formand for Teknik og Miljø udvalget og i grunden har haft alle muligheder for at præge en politik i den retning, han gerne vil, hvis han bliver borgmester.valg
Men bedre sent, end aldrig.
Vi er rimeligt sikre på, at alle partier i kommunalbestyrelsen kunne støtte mangt og meget af disse initiativer, hvis de var fremkommet.

Det kan vel heller ikke komme bag på Peter Hansen, at sagsbehandlingstiderne, specielt for landbrugserhvervet, har været urimeligt lange.
Nu har flertallet bag budget 2014 nedsat Dækningsafgiften til det halve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så der er allerede sket væsentlige ting, der kommer erhvervslivet i møde. Initiativet til ”Erhvervskontakten” er også et godt skridt i den rigtige retning .
Fælleslisten er enig i, at kommunens rammebetingelser for hele erhvervslivet, herunder selvfølgelig også landbruget, skal være meget bedre, gerne i top 5.
Det vil vi faktisk også gerne måles på fremadrettet..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk