Fælleslisten: Har Peter Hansen bare siddet og ventet i fire år?

6. oktober 2013 Debat

Fælleslisten skriver:

Vi læste med nogen forundring, men også med tilfredshed, at Peter Hansen, borgmesterkandidat for Venstre, udtalte, at han ville forkæle erhvervslivet og måles på, at DI’s tilfredshedsbarometer placerer Sønderborg i top 5, hvis han altså bliver borgmester.
Nu er det sådan, at Peter Hansen i næsten fire år har været formand for Teknik og Miljø udvalget og i grunden har haft alle muligheder for at præge en politik i den retning, han gerne vil, hvis han bliver borgmester.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

Men bedre sent, end aldrig.
Vi er rimeligt sikre på, at alle partier i kommunalbestyrelsen kunne støtte mangt og meget af disse initiativer, hvis de var fremkommet.

Det kan vel heller ikke komme bag på Peter Hansen, at sagsbehandlingstiderne, specielt for landbrugserhvervet, har været urimeligt lange.
Nu har flertallet bag budget 2014 nedsat Dækningsafgiften til det halve. Så der er allerede sket væsentlige ting, der kommer erhvervslivet i møde. Initiativet til ”Erhvervskontakten” er også et godt skridt i den rigtige retning .

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslisten er enig i, at kommunens rammebetingelser for hele erhvervslivet, herunder selvfølgelig også landbruget, skal være meget bedre, gerne i top 5.
Det vil vi faktisk også gerne måles på fremadrettet.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...