Fælleslisten: Lad os nu se at få købt Augustiana

Arkivfoto
Arkivfoto
26. januar 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden var der fernisering hos Galleri Nørballe i Augustiana og også i KunstPunkt i Augustenborg.

KunstPunkt, KunstVærket og Augustiana er Augustenborg blevet til lille kunstnerkoloni. Alt er båret af mange frivillige kræfter, skriver borgmesterkandidat Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Augustiana, Kunstnersammenslutningen KunstPunkt med 200 kunstnere og KunstVærket med 52 kunstværksteder. Disse tre huse trækker imellem 20.000 og 40.000 endagsgæster til Augustenborg hvert år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de mange aktiviteter betyder, at vi politikere i Sønderborgs byråd skal få taget beslutningen om køb af Palæet med Augustiana samt udvise det lederskab, der skal til for at skabe ro om de fantastiske udviklingende miljøer og alle frivillige ildsjæle og sikre, at vi også i fremtiden kan være stolte af at bo i Augustenborg og Sønderborg Kommune.

Det vil FÆLLESLISTEN arbejde for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere HER 

21. maj 2024 112, Sønderborg

Indbrud i én bil og hærværk på en anden

21. maj 2024 112

Mandag aften – klokken 22:10 – fik politiet et opkald om, at der var gang i et indbrud i en bil, som holdt på Borgmester Andersens Vej i nærheden af nummer 100. “Gerningsmændene havde fået bildøren op, men tilsyneladende fik de ikke noget med derfra”, siger Martin Hess Pedersen fra det lokale politi. Klokken 22:44 […]

Læs mere...