Fælleslisten: Lad os nu se at få købt Augustiana

26. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Forleden var der fernisering hos Galleri Nørballe i Augustiana og også i KunstPunkt i Augustenborg.

KunstPunkt, KunstVærket og Augustiana er Augustenborg blevet til lille kunstnerkoloni. Alt er båret af mange frivillige kræfter, skriver borgmesterkandidat Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Augustiana, Kunstnersammenslutningen KunstPunkt med 200 kunstnere og KunstVærket med 52 kunstværksteder. Disse tre huse trækker imellem 20.000 og 40.000 endagsgæster til Augustenborg hvert år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de mange aktiviteter betyder, at vi politikere i Sønderborgs byråd skal få taget beslutningen om køb af Palæet med Augustiana samt udvise det lederskab, der skal til for at skabe ro om de fantastiske udviklingende miljøer og alle frivillige ildsjæle og sikre, at vi også i fremtiden kan være stolte af at bo i Augustenborg og Sønderborg Kommune.

Det vil FÆLLESLISTEN arbejde for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere HER 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...