Fælleslisten: Lad os nu se at få købt Augustiana

26. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Forleden var der fernisering hos Galleri Nørballe i Augustiana og også i KunstPunkt i Augustenborg.

KunstPunkt, KunstVærket og Augustiana er Augustenborg blevet til lille kunstnerkoloni. Alt er båret af mange frivillige kræfter, skriver borgmesterkandidat Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Augustiana, Kunstnersammenslutningen KunstPunkt med 200 kunstnere og KunstVærket med 52 kunstværksteder. Disse tre huse trækker imellem 20.000 og 40.000 endagsgæster til Augustenborg hvert år.

Og de mange aktiviteter betyder, at vi politikere i Sønderborgs byråd skal få taget beslutningen om køb af Palæet med Augustiana samt udvise det lederskab, der skal til for at skabe ro om de fantastiske udviklingende miljøer og alle frivillige ildsjæle og sikre, at vi også i fremtiden kan være stolte af at bo i Augustenborg og Sønderborg Kommune.

Det vil FÆLLESLISTEN arbejde for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere HER 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...