Færre børn end i tidligere år er i dag begyndt i 0. klasse

10. august 2020 Uddannelse

Første skoledag på de 17 folkeskoler i Sønderborg Kommune er ikke kun noget, de yngste skolelever og deres forældre har set frem til. Det har Sønderborg Kommune også, for så kommer der vished om, hvor mange børn, der begynder i folkeskolerne.

Tallet for skoleåret 20/21 siger 554 elever i 0. klasse.

”Skolestart er noget helt ekstraordinært, og vi har brugt og bruger mange ressourcer på at tilbyde en attraktiv folkeskole. Både den faglige- og sociale udvikling børnene og de unge gennemgår i folkeskolen prioriteres højt”, siger formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Claus Klaris, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 554 nye skoleelever er 15 færre end sidste skoleår, hvor 569 børn begyndte i folkeskolens yngste klasse. Kigger man et år mere tilbage, er der tale om et lidt større fald, for her begyndte 629 elever i 0. klasse.

Skolestrat på Sønderskov-Skolen Foto: Sønderskov-Skolen.  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2021 Erhverv, Sydals

Als Pølser åbner ishus på Høruphav Havn

17. maj 2021 Erhverv

En havn uden et ishus er næsten utænkeligt, men sådan har det altid været på Høruphav Havn, men fra på søndag, kan der købes is, grillmad og kaffe, når ’Als Pølser & Isbar’ slår skodderne op. Det oplyser bestyrelsesformand Erling Høi-Nielsen i en skrivelse til medlemmerne af Høruphav Havn og Brolaug. ”Det er med stor […]

Læs mere...