Fantastisk jazzkoncert med Mathias Heise Quadrillion

4. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Lørdag aften spillede Mathias Heise og hans musikalske venner i Musikskolen i Sønderborg – og det blev en stor oplevelse for de mange tilhørere, der fyldte alle pladserne op.

Mathias Heise.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er rigtigt dejligt at være ude og spille koncert igen”, siger Mathias Heise til SønderborgNYT. Han og quadrillionen har netop indspillet en plade.

“Det har vi brugt seks måneder på, men den er også blevet god”, siger Mathias Heise. Det er sådan, at når der spilles live, så er det i orden, hvis der lister sig en lille fejl ind.

“Men det går ikke på en plade. Der skal alt være perfekt”, siger Mathias Heise og fortæller videre, at han er glad for at musikken har givet ham rigtigt meget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er et band, der har spillet sammen i fem år og det er da meget godt”, siger han. Oven i fornøjelsen med at komme ud og underholde, så har Mathias Heise også spillet sig til flere musikpriser.

Mathias Heise begyndte at spille mundharmonika som otte-årig. Udover at mestre den svære kromatiske mundharpe, så er han også en eminent pianist og keyboardspiller.

Efter koncerten med Mathias Heise Quadrillion, var det igen nuværende og tidligere musikskoleelever, der tog over.

Først kom en række elever ind og spillede MGK-pop og de blev afløst af Samzara, der gav pladsen videre til Mikkel Schmidt Band.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...