Farfar’s Catering: Kunderne i Ahlmannsparken Café er endnu ikke overgået til ny leverandør

22. juli 2022 Erhverv
BHJ-Salen klar til fest. Foto: Ole Kæhler
BHJ-Salen klar til fest. Foto: Ole Kæhler

Fra august er det ikke Farfar’s Catering, der forpagter cafeen i Ahlmannsparken længere.

Det er Farfar’s Catering ved Heidi Sandholt Prehn, som har været forpagter af Ahlmannsparkens Café siden januar 2022, der har opsagt forpagtningsaftalen med udgangen af juli måned, skriver Farfar’s Catering i en pressemeddelelse.

Tidligere onsdag skrev kommunen i en pressemeddelelse, at forpagteren af cafeen i Ahlmannsparken i Gråsten har meddelt Sønderborg Kommune, at man ønsker at opsige aftalen pr. 31. juli 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er nu i dialog med forpagteren, således at det bedst muligt kan sikres, at bookede arrangementer forsat vil kunne blive gennemført, skrev Sønderborg Kommune.

Direktøren har dog oplyst, at driften i Gråsten indstilles.

Heidi Sandholt Prehn er i dialog med potentiel køber af goodwill samt inventar. Det er ikke en fra området og hun kan endnu ikke oplyse, hvem der er tale om.

Kunderne er således ikke solgt, eller overgået til ny leverandør, på nuværende tidspunkt, men serviceres dog frem til 31. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune vil ultimo august holde møde med foreningerne i Ahlmannsparken, hvor fremtiden for cafeen vil være på dagsordenen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...