Farvel til Ungecenteret – Jesper Aaskov bliver ny direktør for FGU

8. april 2021 Uddannelse
Jesper Aaskov forlader Ungecenteret
Jesper Aaskov forlader Ungecenteret

Den nye direktør for FGU Sønderjylland hedder Jesper Aaskov. Han er valgt af et enigt ansættelsesudvalg samt en bestyrelse blandt 26 ansøgere, hvoraf seks kandidater var kaldt til samtale.

Byrådsmedlem Jesper Smaling, der er bestyrelsesformand for FGU Sønderjylland, er sikker på, at Jesper Aaskov har de rette kompetencer til jobbet.

”Vi har kørt en grundig og inddragende proces siden slutningen af januar for at finde frem til vores nye direktør. Det har været vigtigt for os at få defineret den rette profil for en ny direktør og sikre os, at vi kunne få den bedste ansat. Og det er vi sikre på, at vi får med Jesper Aaskov, der er fundet i et godt og bredt ansøgerfelt,” siger Jesper Smaling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Aaskov har været leder af Ungecenteret, men den post forlader han altså til maj.

Officelt tiltræder Jesper Aaskov i stillingen til maj, men siden januar har han været konstitueret direktør for FGU.

“Jeg vil starte med at sige jer alle tak for de mere end fire år vi sammen fik i Ungecenteret. Det er med lige store dele vemod og dele stolthed, at jeg siger farvel til den arbejdsplads der gennem årene har fyldt utroligt meget for mig”, skriver Jesper Aaskov i sin afsked til sine tidligere kolleger og ungdomsskolebestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ungecenteret blev til i kølvandet på arbejdet med fremtidens Ungdomsskole, og foranlediget af de tanker og visioner Carsten Lund havde med sig fra Vejen Kommune. Det har været en fantastisk rejse vi sammen har haft, og I har alle bidraget stort til det projekt der i dag emmer af tværgående samarbejde, forståelse og indsigt, med den ene formål, at have de unge i fokus”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...