FC Sønderborg lukker deres senioroverbygning

Foto: FC sønderborg
29. maj 2020 Kultur

En enig styregruppe for senioroverbygningen i FC Sønderborg har på baggrund af Forretningsudvalgets indstilling enstemmigt vedtaget at lukke senioroverbygningen.

FC Sønderborgs seniorhold har over en længere periode bestået af få spillere og været i en sårbar situation.

Styregruppens beslutning fremsendes til behandling i DBU Jylland disciplinærudvalg. DBU Jylland har meddelt, at de under de givne omstændigheder vil se positivt på ønsket.

Alle styregruppens Senior-moderklubber beklager beslutningen. Der var for få klubber med i senioroverbygningen og dermed ikke tilstrækkeligt grundlag/fødekæde af spillere til at drive en senioroverbygning, oplyser FC Sønderborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for forretningsudvalget Hans Christian Jensen:

“Det har været en svær beslutning. Alle der har været rundt om holdet har arbejdet benhårdt gennem flere år på at få etableret et stærkt seniorhold, men desværre uden held. Vi bliver nødt til at udvise rettidig omhu og når vi vælger at gøre det nu, betyder det, at vi kan afvikle senioroverbygningen uden at det får økonomiske konsekvenser for FC Sønderborg eller moderklubberne”.

Manager Kim Poulsen finder det meget ærgerligt at der ikke er grundlag for, at FC Sønderborg kan have et stærkt senior hold i FC Sønderborg:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil nu sætte endnu mere fokus på ungdomsoverbygningen og her er der 100 procent opbakning fra alle moderklubberne. Endvidere arbejdes der på et endnu tættere samarbejde med SønderjyskE Fodbold. Som DBU licensklub er vi inde i en rivende udvikling og den vil der blive endnu mere fokus på fremadrettet. Samtidig vil det betyde flere ressourcer til at styrke vores set-up indenfor talentudviklingen – alt til gavn og glæde for de mange talentfulde og ambitiøse spillere i FC Sønderborgs ungdomsafdeling”, siger Manager Kim Poulsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...