Fem elever fra Mommark med i opløbet om prisen for Danmarks bedste fagprøve

16. september 2022 Uddannelse
BC Syd, Mommark. Pressefoto
BC Syd, Mommark. Pressefoto

Igen i år er elever fra Business College Syds hovedforløbsskole Mommark med i opløbet til priserne for Danmarks bedste fagprøver. Denne gang er fem elever shortlistet – to fra detailuddannelsen og tre fra Handelsuddannelsen- og de vil dermed få deres fagprøver bedømt af priskomiteerne.

Vicedirektør Helle Guldhammer Kristensen fortæller i en pressemeddelelse:

”Vores elevers fagprøver er generelt af rigtig høj kvalitet, hvilket vi også får bekræftet, når fem af dem, som vi har indstillet, er shortlistet til Fagprøveprisen. Nu bliver det spændende at se, om komiteen også giver dem en pris – uanset hvad så er vi stolte af dem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevers fagprøver kan indstilles til Fagprøveprisen, hvis de udmærker sig ved særlig høj faglighed, originalitet i problemløsningen eller fanger tidens tendenser, såsom bæredygtighed, digitalisering og grøn omstilling.

De fem elever

Handelselev Sofie Louise Jaszcak Jørgensen fra ILVA

Handelselev Cecilia R. S. Poulsen fra Pensopay

Handelselev Patrick Bendtsen fra V Holm Jensen

Detailelev Rasmus Skøtt Madsen fra JYSK

Detailelev Niklas Møller Thomas fra SPORTMASTER, Rødovre

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er HK Handel, HK Privat og Dansk Erhverv, der på baggrund af indstillinger fra skoler og elevpladsvirksomheder tildeler fem fagprøvepriser. Med hæderen følger 25.000 kr. i præmie.

Prisvinderens læreplads modtager også en pris som ”Årets uddannelsessted”.

Fagprøveprisen har til formål at inspirere branchernes elever til at yde en ekstra indsats til fagprøven og sætte fokus på handels- og detailhandelsuddannelserne. Offentliggørelsen af Årets Fagprøvepriser finder sted på Børsen 30. september, mens priserne overrækkes på elevernes læreplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

En lang række landsdækkende kæder og virksomheder sender alle deres elever til Mommark Handelskostskole i et samarbejde om deres uddannelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...