Fem indbrud – måske de samme gerningsmænd

19. april 2017 112

Politiet mener, det kan være de samme tyvekægte, der står bag fem indbrud, som blev anmeldt tirsdag.

Natten mellem mandag og tirsdag gik det ud over en maskinstation på Hundslevvej i Augustenborg. En hængelås blev brudt op og der blev stjålet en kompressor, et svejseapparat, to sæt fastnøgler, en motorsav, to olietønder, to oliekander, en plæneklipper og diverse værktøj.

I tidsrummet fra 12. april og frem til tirsdag gik det ud over Business College Syd i Mommark. En port blev brudt op og der blev stjålet en fejemaskine og en rotorklipper af mærket Sitrix.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Natten mellem lørdag og søndag blev to aflåste port på den gamle brandstation på Kegnæs brudt op. Fra et værksted blev der stjålet en donkraft, en boltspænder, en slagboremaskine, en bajonetsav, en vinkelsliber, en radio, en rundsav, et ringgaffelsæt, en nedbrydningshammer, en multistige, en hel garageport af mærket Lindab og en Stiga havetraktor”, siger Peter Baum fra Politiet.

Fra en ulåst garage på Ertebjergvej i Nordborg blev der natten mellem mandag og tirsdag stjålet en havetraktor. Den er rød og sort og af mærket Jonsered.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme nat vendte tyvene retur til brandstationen på Kegnæs, hvor de fik brækket en port op. To lamper blev ødelagt og et nøgleskab blev brudt op.  Der blev stjålet en værkstedsvogn og en pladevibrator.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...